Tools en features voor developers

Tradecast haalt graag het uiterste uit samenwerkingen met ervaren developers. We bieden developers daarom ook graag de beste tools en features op maat voor optimale integraties van onze technologie met bestaande distributieplatformen en websites.

Samen
ontwikkelen

Met de combinatie van onze eigen player, schaalbare infrastructuur, flexibele API en de uitgebreide Tradecast Engine – het VMS achter onze videoplatformen – krijgen developers en IT-professionals alle tools in handen om verregaande integraties te realiseren op bestaande websites, bedrijfstoepassingen en apps. Onze technologie wordt up-to-date gehouden en continu uitgebreid naar de laatste wensen en mogelijkheden.

macbook mockup
iphone mockup
Dotted background Afbeelding links

Complete
infrastructuur

De infrastructuur van Tradecast verzorgt het uitzendproces over de volledige breedte: van uploaden tot transcoderen en van thumbnail- en meta-data management tot het uitserveren van sprite sheets. Ook bevat de Tradecast Engine een uitgebreide database van analytics-informatie, die direct aan te spreken en te benutten is.

Player, API en
betalingen

Heel gericht data ophalen en uitserveren, daar draait het om met de Tradecast API. Onze API stelt je in staat om specifieke queries uit te voeren en data op te vragen, om zo – door middel van JavaScript – bijvoorbeeld video-overzichten op maat te realiseren voor een extern platform.

Tradecast bevat daarnaast een volledig geïntegreerde module voor het aanschaffen en afrekenen van individuele content of zelf samen te stellen content-pakketten. Eenmalige betalingen en SEPA direct debit worden ook ondersteund. Elk Tradecast-platform is bovendien te koppelen met betaalprovider Stripe, waardoor betalingen met onder meer creditcards, iDeal en Bancontact eenvoudig kunnen plaatsvinden.

Block afbeelding
Call to action achtergrond

Geïnteresseerd?

Neem contact op