Tradecast Contentproductie

Ons in-house productieteam Tradecast Content produceert video’s voor alle platformen. Videodistributie sluit immers geen enkel kanaal uit. Wij creëren content voor allerlei doeleinden: van video’s voor je eigen videoplatform tot televisieprogramma’s. En van een social videoreeks tot een livestream. Efficiënt, zonder gedoe en vooral met veel plezier.

dotted background
video thumbnail

Van alle
markten thuis

We zijn gek op video. We komen overal om jouw verhaal te vertellen. En dat verhaal kunnen we in allerlei vormen brengen. Van bedrijfsvideo’s tot commercials en van interne communicatievideo’s tot testimonials, showreels en event movies. En dat doen we helemaal zelfstandig of – als er extra power nodig is – samen met één van onze partners. Wij zijn jouw no-nonsense contentproductie partner.

Dotted background Afbeelding links

Social-minded
produceren

Of je nu video’s nodig hebt voor je eigen platform of voor uitingen op social media: wij maken het voor je. Van video’s op maat voor Instagram Stories en Facebook tot promo’s en commercials om je belangrijkste content te promoten. Wij bieden een contentproductie met jouw social strategie in het achterhoofd, zodat jij op alle relevante platformen zichtbaar blijft.

Livestream producties:
van A tot Z geregeld

Wil je een evenement, optreden of congres live aanbieden aan een specifieke of juist hele brede doelgroep? Wij hebben alle tools in huis om jouw content te livestreamen. Op je eigen videoplatform én met haakjes naar social media, zodat je iedereen bereikt. Wij verzorgen jouw volledige livestream-productie: van strategie en concept naar opname en distributie.

Block afbeelding
Call to action achtergrond

Geïnteresseerd?

Neem contact op