Tradecast Agency: complete ondersteuning

Lanceer je videoplatform op basis van bewezen strategieën. Van het eerste gesprek tot ver na lancering: de experts van Tradecast Agency voorzien jou van ondersteuning, advies, videoproductie en projectmanagement.

dotted background
video thumbnail

Launch support

  • Eerste gesprek

Agency support

  • Project management
  • Videoproductie
  • Vormgeving
  • Livestream-ondersteuning
  • Advies over verdienmodellen

Continue support

  • Maatwerk

Agency tijdlijn

Vanaf het eerste gesprek helpen de experts van Tradecast Agency je om het maximale uit je eigen videoplatform te halen. In een aantal gesprekken bepaal je samen de vormgeving en de strategie van je videoplatform. Heb je ook na lancering behoefte aan ondersteuning in strategie of het produceren van content? Ook dan biedt Tradecast Agency hulp op maat.

Tradecast Video Productie

Ons in-house productieteam staat voor je klaar om unieke content op maat te ontwikkelen. Van commercials en promo’s tot volledige uitzendingen en livestreams: wij hebben de expertise én de middelen in huis om jouw videoplatform en socials te verrijken met boeiende content.

Meer weten over wat de experts van Tradecast Video Productie voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze informatiepagina.

iPad masker Block afbeelding
Macbook masker Macbook afbeelding Afbeelding links van macbook Afbeelding rechts van macbook

Ondersteuning en hulp

Samen kom je het verst. Om het bedienen van je eigen platform net zo eenvoudig te maken als het lanceren ervan, hebben we Tradecast Learn opgericht: een omgeving vol uitlegvideo’s, artikelen en inspiratie. Liever persoonlijk contact? Ons Tradecast Support-team staat telefonisch en per mail voor je klaar om ondersteuning te bieden en jouw videoplatformvraagstuk te beantwoorden.

Call to action achtergrond

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe onze experts jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Neem contact op