Feature updates:

  • Media: we hebben de ‘SeekTo’-overlay toegevoegd, waarmee je tijdcodes kunt aangeven in je video’s waar de Tradecast Player naartoe moet springen. Dit kan handig zijn als je je video op ‘herhalen’ wilt zetten; zet in dat geval een ‘SeekTo’-punt aan het einde van je video en laat de Player weten dat er naar ‘t=0’ – oftewel het begin van de video – gesprongen moet worden. Je kunt met deze feature ook een ‘ouderwets’ DVD-menu nabootsen en je kijkers de mogelijkheid bieden om hoofdstukken te selecteren.

  • Betalingen: het is vanaf nu ook mogelijk om betalingen met creditcard te accepteren die gebruik maken van 3D secure autorisatie. Hierdoor kun je SVOD-producten met herhalende incasso’s aanbieden en laten afrekenen met creditcards.

  • VMS: het is vanaf nu mogelijk op ‘orders’ en ‘contracts’ te exporteren vanuit het VMS, vergelijkbaar met de mogelijkheid om gebruikers te exporteren.

  • Front-end: we hebben de zoekresultaten op je videoplatform verbeterd. Als een gebruiker vanaf nu de zoekbalk gebruikt, worden ook resultaten uit Categorieën en Interesses getoond, in plaats van alleen resultaten uit videotitels en -beschrijvingen.

  • Mobiele apps: de mobiele Tradecast-applicaties (voor iOS en Android) ondersteunen vanaf nu ook de Area Overlay-feature, waardoor je aanraakgevoelige elementen kunt tonen op video’s die je publiek bekijkt in de iOS- en/of Android-app van je eigen videoplatform.

  • Mobiele apps: de Tijdlijn in mobiele Tradecast-applicaties (voor iOS en Android) wordt niet langer middels een extern browserscherm getoond, maar is vanaf nu een vast onderdeel van de mobiele apps.

Heb je vragen over deze Release Notes? Neem dan gerust contact op met onze product experts van Tradecast Support.

TC – 10.12.22