De Tradecast Engine

Je videoplatform is altijd en overal beschikbaar dankzij de ongekende kracht van de Tradecast Engine: de technologische motor achter elk videoplatform dat we bouwen. De Engine is schaalbaar en wordt continu onderhouden en voorzien van nieuwe updates en mogelijkheden. Zodat je er altijd op kunt vertrouwen, zonder aanvullende kosten.

dotted background
video thumbnail
video thumbnail

Player & VMS

Ontdek hoe de Tradecast Player en het bijbehorende Video Management Systeem (VMS) de videostrategie van jouw website, webshop of e-commerce platform naar het hoogste niveau kunnen tillen.

video thumbnail

Introductie tot het VMS

Ontdek de belangrijkste mogelijkheden van het Tradecast Video Management Systeem, het kloppende hart van jouw video distributiestrategie.

video thumbnail

Tools voor webshops

Ontdek hoe de combinatie van de Tradecast Player en het Tradecast Video Management Systeem de omzet van jouw e-commerce platform of webshop een boost kunnen geven.

video thumbnail

Livestreamen met chat

Ga live wanneer jij wilt en betrek je kijkers bij je uitzending. In slechts een paar clicks voorzie je jouw livestream – in HD en zelfs 4K – van een interactieve live chat. Kijkers kunnen vragen stellen tijdens de stream, reageren met emojis en zelfs met elkaar in gesprek gaan. Allemaal op jouw platform.

video thumbnail

Oneindig interactief

Voeg tot op de seconde nauwkeurig een verscheidenheid aan
interactieve knoppen toe aan je video’s en begeleid je publiek naar een webshop, ticketpagina of aanvullende informatie. Of laat je kijkers zelf een video-reactie insturen via de iOS- en Android-apps van je videoplatform, voor nóg meer interactiviteit.

video thumbnail

Commerciële vrijheid

Creëer nieuwe inkomstenstromen door AVOD-advertentieblokken aan video’s toe te voegen of door TVOD- en SVOD-pakketten op te zetten. Of combineer abonnementen met branded content, banners en gesponsorde video’s. Het is jouw platform, dus ook het zijn ook jouw regels en jouw inkomsten.

Tools en features
voor developers

Tradecast haalt graag het uiterste uit samenwerkingen met ervaren developers. We bieden developers daarom ook graag de beste tools en features op maat voor optimale integraties van onze technologie met bestaande distributieplatformen en websites. Van een API-implementatie of WordPress-plugin tot het embedden van video-informatie of een single sign-on traject.

Met de combinatie van onze eigen player, een infrastructuur dat schaalbaar is, flexibele API en de uitgebreide Tradecast Engine – het VMS achter onze videoplatformen – krijgen developers en IT-professionals alle tools in handen om verregaande integraties te realiseren op bestaande websites, bedrijfstoepassingen en apps.

Meer weten over de mogelijkheden van Tradecast voor developers? Bekijk onze informatiepagina.

Block afbeelding
Call to action achtergrond

Geïnteresseerd?

Neem contact op