Jouw video
op elk scherm

Kijkgedrag verandert snel en elke video vraagt om een unieke kijkervaring. Met een eigen platform van Tradecast bedien je al je kijkers, al je fans, overal. Op web, met mobiele apps voor iOS en Android en zelfs direct in de huiskamer, met apps voor Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire TV, Roku en VEWD.

  • Logo-firetv voor videoplatform
  • Logo-lg voor videoplatform
  • Logo-roku voor videoplatform
  • Logo-tvos voor videoplatform
  • Logo-vewd voor videoplatform
  • logo-samsung voor videoplatform
macbook mockup
iphone mockup
Dotted background Afbeelding links

Bouw je
eigen database

Krijg direct inzicht in het kijk-, klik- en koopgedrag van je doelgroep dankzij het uitgebreide dashboard van je videoplatform. Signaleer trends, gebruikersgedrag en commerciële kansen. Het dashboard maakt views, geregistreerde gebruikers en verkochte video-producten op een gebruiksvriendelijke manier inzichtelijk. En alle data blijft jouw eigendom.

Schaalbaar en
altijd up-to-date

Je videoplatform is altijd en overal beschikbaar dankzij de ongekende kracht en schaalbaarheid van de Tradecast Engine: de technologische motor achter elk platform dat we bouwen. De Engine wordt continu onderhouden en voorzien van nieuwe updates en mogelijkheden. Zodat je er altijd op kunt vertrouwen, zonder aanvullende kosten.

Block afbeelding
Dotted background
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Vormgeving
die past bij jouw merk

Van logo tot footer: jouw eigen videoplatform wordt volledig naar jouw wensen ontworpen om perfect aan te sluiten op jouw branding. Tradecast Agency – ons in-house marketing en contentbureau – is gespecialiseerd in het vertalen van jouw merkstrategie en design naar een functioneel, schaalbaar videoplatform met een logische gebruikersflow.

Call to action achtergrond

Geïnteresseerd?

Neem contact op