Vanaf nu vindt je rechts onderin het Dashboard van je Video Management Systeem een gekleurde knop met een vraagteken erop. Door hier met je muis over te bewegen, opent een keuzemenu. Als je kiest voor de optie ‘Bug report’, opent een nieuw scherm waarin je – aan de hand van een drietal vragen – je vraag over een functionaliteit van het VMS kunt doorgeven aan een Tradecast expert.

Als je alle velden hebt ingevuld, klik je op de knop ‘Bug report verzenden’ en wordt je bug, foutmelding of hulpvraag gedeeld met één van onze Tradecast experts. Om je zo goed mogelijk verder te helpen, wordt er contact met je opgenomen om je van updates over je hulpvraag te voorzien.

Het handige van deze hulp-tool is dat hij automatisch de benodigde informatie over je browser, besturingssysteem en scherminstellingen deelt. Hierdoor hoef jij alleen nog maar te delen wat je is opgevallen. Eenvoudiger kan niet!

Bekijk en benut de nieuwe hulp-knop vanaf nu via het Video Management Systeem achter je Tradecast-platform. Heb je nog geen eigen VMS om je video’s te beheren en zie je dit wel zitten? Neem dan contact met ons op om dit proces te starten.