Vanaf nu biedt Tradecast ondersteuning voor de populaire livestream applicatie Larix, waarmee het eenvoudiger wordt om live te gaan op je video platform vanaf een iPad of iPhone die draait op het iOS-besturingssysteem.

Om een livestream vanaf je iOS-apparaat te starten, heb je allereerst de gratis applicatie Larix nodig uit de Apple App Store. Deze app voldoet aan alle specificaties om succesvol een livestream op je platform te starten vanaf een iOS-apparaat.

Als je de app Larix hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je inloggen in het CMS van je videoplatform om een livestream aan te maken. De stappen om een nieuwe livestream aan te maken in het CMS van je platform zijn eenvoudig met het bijbehorende artikel op Tradecast Learn.

Zodra je de livestream hebt aangemaakt, zie je de stream-specificaties klaarstaan in het CMS. Deze informatie neem je vervolgens over in de app Larix. Het overnemen van de livestream-instellingen uit het CMS van je videoplatform in de app Larix lees je ook op Tradecast Learn.

Goed om te weten: de eerder door Tradecast ondersteunde livestream iOS-applicatie ‘Live TC’ wordt vanaf dit moment niet langer ondersteund. We raden iedereen aan die wil livestreamen op zijn Tradecastplatform vanaf een iOS-apparaat om hiervoor de app Larix te gebruiken.

Mocht je vragen hebben over dit proces, mail dan gerust met Tradecast Support via support@tradecast.eu.