De Tradecast Engine is technologisch compleet, oneindig schaalbaar en altijd up-to-date, zonder dat klanten voor verrassingen of aanvullende kosten komen te staan. De Engine is het fundament waarop al onze videoplatformen worden gebouwd en wordt daarom continu onderhouden en voorzien van nieuwe mogelijkheden. Daardoor kunnen onze klanten te allen tijde een beroep doen op de Tradecast Engine: het is motor die direct gaat draaien als er een beroep op wordt gedaan.

Door die motor aan te bieden als een zogenaamd SaaS-product, worden alle nieuwe features die we ontwikkelen automatisch beschikbaar voor al onze klanten. SaaS staat voor ‘software as a service’ en wil zeggen dat je voor één vast bedrag per maand toegang krijgt tot alle mogelijkheden van de Tradecast-software, verdeeld over twee productpakketten: Play of Prime. Bekijk zeker onze productpagina voor meer informatie.

Een ander voordeel van een SaaS-product voor onze klanten is het feit dat een Tradecast-videoplatform direct zal worden aangepast als er een belangrijk nieuw afspeelapparaat of besturingssysteem beschikbaar komt. Denk bijvoorbeeld aan een update van het iOS-besturingssysteem voor de iPhone’s van Apple: als Apple het beeldscherm van deze telefoons besluit te vergroten, moeten alle app-makers die dit besturingssysteem willen ondersteunen ervoor zorgen dat hun apps worden aangepast naar dit nieuwe telefoonscherm. Voor klanten van Tradecast met een eigen iOS-app voor hun videoplatform wordt dit werk dan zonder aanvullende kosten uitgevoerd, als onderdeel van de dienstverlening van ons SaaS-product.

Dit geldt ook voor de ontwikkeling van nieuwe features en mogelijkheden van de Tradecast Engine. Als we bijvoorbeeld een nieuwe livestream-functionaliteit ontwikkelen of een nieuwe mogelijkheid introduceren voor interactief contact met kijkers, dan wordt deze mogelijkheid automatisch beschikbaar gemaakt in het CMS achter je videoplatform. Het CMS is daarmee het bedieningspaneel voor jouw segment van de Tradecast Engine, waarmee je afgeschermde toegang krijgt tot alle mogelijkheden van jouw videoplatform.

Met de Tradecast Engine als ondergrond, maak je altijd én automatisch gebruik van de meest up-to-date versie van jouw videoplatform. Waar je ook bent.