Start nu

Deltion TV

Veilig onze content delen

Op een veilig videoplatform met ingangen voor verschillende soorten kijkers kan onderwijsinstelling Deltion College nu 365 dagen per jaar een open dag houden.

Jan-Ernst van Driel, directeur Deltion College: “De mogelijkheden met de videoplatform-techniek van Tradecast zijn bijna onuitputtelijk voor ons. Een eigen platform met een eigen CMS én de koppeling met onze website en social media is voor ons ideaal.”

dots - horizontaal
Deltion TV educatie platform thumbnail
Tradecast Icon white - Play button

Video’s van studenten voor studenten

Met hun eigen videoplatform Deltion TV is onderwijsinstelling Deltion College in staat om binnen een veilige, gecontroleerde omgeving video’s te delen met studenten. De studenten zelf spelen ook een belangrijke rol bij de totstandkoming van de video’s: het videoplatform stelt studenten in staat om het volledige productieproces onder de knie te krijgen, van het bedenken van een concept tot het aanbieden van een video op Deltion TV.

Bekijk platform
Deltion TV educatie video platform
Niet gevonden wat je zoekt?
Kenneth Stamp

Ik help je graag verder. Bijvoorbeeld in een vrijblijvende product demo van maximaal 30 minuten. Hierin demonstreer ik het Tradecast Video Management Systeem en kun je al je vragen kwijt.

Boek demo