Start nu

Defensie TV

Video als contactmiddel

Het Ministerie van Defensie en creatief evenementenbureau Fjuze leggen uit hoe het platform Defensie TV gebruikt wordt om de wereld van de Onderzeedienst zichtbaar en aantrekkelijk te maken voor scholieren door heel Nederland.

Klaas Rhode, eigenaar van Fjuze: “De vraag van Defensie was: ‘hoe kunnen we meer mensen enthousiast krijgen over een baan bij de Onderzeedienst?’ en dan is het belangrijk dat je precies laat zien hoe het werk van een onderzeedienst-medewerker eruit ziet.”

dots - horizontaal
Defensie TV livestream thumbnail
Tradecast Icon white - Play button

Een uniek kijkje achter de schermen

Door middel van een exclusieve livestream aan een geselecteerde groep deelnemende onderwijsinstellingen in Nederland kon het Ministerie van Defensie – samen met evenementenbureau Fjuze – een ongekend complete blik geven van het leven aan boord van een onderzeeër. Omdat de livestream alleen door deelnemende en online geregistreerde onderwijsinstellingen bekeken kon worden, kwam de livestream precies bij de juiste kijkers binnen.

Defensie TV livestreaming
Niet gevonden wat je zoekt?
Kenneth Stamp

Ik help je graag verder. Bijvoorbeeld in een vrijblijvende product demo van maximaal 30 minuten. Hierin demonstreer ik het Tradecast Video Management Systeem en kun je al je vragen kwijt.

Boek demo